sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Bomboane Rafaelo



Un desert delicios si usor de preparat!

Ingrediente:
- 150 gr zahar pudra
- 200 gr lapte praf
- 200 gr nuca de cocos
- un pachet unt
- 2 foi de napolitana (din alea clasice)
- 100 gr alune de padure (se pot folosi si migdale intregi in loc)
- 2-3 vanilii

Mod de preparare:
1. Untul se amesteca bine cu zaharul spuma pana se obtine o spuma.
2. Se adauga laptele praf, nuca de cocos, vaniliile si foile de napolitana maruntite foarte bine.
3. Amestecul rezultat se pune la frigider pentru 30 de minute.
4. Din aceasta compozitie, dupa ce a stat la rece, luam cate putin, punem o aluna in mijloc si modelam bombite pe care le tavalim apoi prin nuca de cocos.

Copiii le vor indragi!

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More